4

Reviews

 

"Mijn ervaring is goed. Goede overzichtelijke offerte. Alles is volgens afspraak gemaakt, en prima op tijd. Alles is mooi gemaakt, kwaliteit is prima. Garantie 30 jaar op lekken, is ook super. De vijver is kraakhelder, en de vissen hebben het prima naar hun zin. Kortom, ik kan iedereen TOP Vijverbouw en TOP Koistore aanbevelen."
Koivijver Deurne, Oktober 2020

"Koen heeft mij enorm geholpen, enorm veel geleerd en volledig afgestemd op mijn wensen, mijn droomvijver in mijn tuin weten te realiseren! Naast TOP Vijverbouw, staat hij ook wel bekend als TOP Koistore, dat de ideale toevoeging is gezien hij naast vijverfolie techniek ook alles weet op het gebied van filtratie, installaties, wat allemaal mogelijk is en daarbij het ook nog allemaal kan leveren tegen de scherpste prijzen! Kortom; alles op 1 adres tegen de scherpste prijzen, top kwaliteit, top service, TOP Koistore en TOP Vijverbouw!"
Koivijver met vijverraam Deurne, Augustus 2020

"Enige tijd geleden is Koen bij ons langs geweest, dit om enkele problemen met het filter op te lossen en een nieuwe trickle te plaatsen. Koen heeft dit alles super opgelost en in no time waren mijn problemen omtrent de filter opgelost. Top service met top kwaliteit en scherpe prijzen. Een topper die ik aan iedereen zal/ kan aanraden. Bedankt voor de snelle service!"  
Koivijver Zwalm (België), April 2020

"Gedurende het hele proces is alles uitstekend verlopen. Vanaf het meedenken in ontwerpfase, de technische opzet tot en met de uiteindelijke realisatie, over alles zijn we tevreden. Een sieraad in onze tuin waar we volop van genieten." 
Zwemvijver Deurne, November 2019

Klik hier voor meer reviews.