1

Vijverbouw

 

U wilt graag een prachtige vijver in uw tuin. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Door gebruik te maken van verschillende technieken kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u heeft besloten om een vijver in uw tuin te realiseren, kunt u ervoor kiezen om deze zelf aan te leggen. Natuurlijk kunt u dit ook overlaten aan TOP Vijverbouw. Zelfs een combinatie hiervan behoort tot de mogelijkheden. Hieronder worden deze mogelijkheden nog eens uitgelegd.

1. Zelfbouw
U legt de vijver geheel zelf aan, daarbij kunt u gebruik maken van ons advies. Wij ondersteunen u graag bij de werkzaamheden met een passend advies. Mocht u alsnog hulp nodig hebben bij de aanleg, kunt u altijd een beroep op ons doen.

2. Gedeeltelijke zelfbouw
De vijver wilt u gedeeltelijk zelf aanleggen, de rest wilt u aan ons overlaten. Deze manier van werken is mogelijk door het maken van goede afspraken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u zelf wilt graven en metselen, hierna worden dan door ons de filterinstallatie, leidingwerk, waterdichtheid en afwerking gedaan. Op deze manier worden de krachten gebundeld om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

3. Volledig uitbesteden
U wilt de vijver geheel laten ontwerpen en aanleggen door Koi en vijverspecialist Deurne. Wij kunnen
er voor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de aanleg van de vijver. Er wordt vooraf een plan gemaakt. Dit plan wordt met alle zorg uitgevoerd door specialisten, zodat u alleen kunt uitkijken naar het eindresultaat.

Voor welke manier u ook kiest, het is altijd mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken bij ons op het bedrijf of bij u thuis. Op deze manier kan er worden gekeken naar uw situatie en de mogelijkheden die hierbij passen.